Utilaje brutarie, patiserie, biscuiti, pizza, HORECA
Exemplu Linie Patiserie
LINIE Patiserie – Start-up
Patiseria este o afacere foarte rentabila, avantajul principal fiind faptul ca atrage clienti usor, produsele fiind vandabile intr-o forma naturala. Totodata, se pot dezvolta si afaceri sezoniere, cum se intampla vara cand patiseria merge in combinatie cu inghetata. O patiserie bine gestionata poate ajunge sa aduca un venit frumusel de 4-6.000 de euro pe luna.
- Tipul produsului
- Capacitatea teoretica
- Amplasament
- Puterea electrica instalata necesara
- Personalul
- Consum mediu combustibil
- Furnituri suplimentare
- Lista utilaje
- Tipul produsului:
- Aceasta linie este destinata fabricaţiei de produse variate de patiserie: grisine, croissant, batoane, cornuri, plăcinte, macedonia
- Capacitatea teoretica – PRODUS Branzoaice 80Gr:
- Amplasament: Este necesara o suprafata de
- Puterea electrica instalata necesara:
- Personalul: 2 schimburi de max 2 persoane
- Consum mediu combustibil: 4 L / h
- Furnituri suplimentare: Clientul trebuie sa se aprovizioneze cu o masa frigorifica, masă de lucru si 1 cantar
Capacitate cuptor : | 980 buc. De 80 gr |
Ciclu de coacere (incarcare, timp de coacere si descarcare) | 40 minute |
Capacitate orara | 70-80 kg/h |
Capacitate pe zi ( 16 ore de lucru ) | 15.680 buc de 80 gr |
Capacitate in kg pe zi ( 16 ore de lucru) | 1.280 kg |
TOTAL | 40 mp |
loc de productie | 30 mp |
loc de stocare | 10 mp |
TOTAL | 22,45 kw / ora |
Mixer | 1,1 kw/ora |
Malaxor | 1,2 kw/ora |
Masina Foietaj | 0,75 kw/ora |
Dospitor | 1,40 kw/ora |
Cuptor** | 18,00 kw/ora |
LISTA UTILAJE PATISERIE
Nr. | Buc. | Denumire | |
1. | 1 | Mixer planetar cuva 20L, PL20BVARES | |
2. | 1 | Malaxor spiral cuva fixa 35kg aluat NT40 | |
3. | 1 | Masina foietaj SF600 | |
4. | 1 | Cuptor convecţie 10 tăvi, termoventilat, electric | |
5. | 1 | Dospitor 10 tăvi cu geam si umidificator | |
6. | 1 | 20 tavi 60×40 cm aluminizate | |
7. | 1 | 10 tavi 60×40 cm aluminiu siliconate perforate | |
TOTAL EURO fara TVA ( valoarea aproximativa ) | 13.000 |
Valoarea aproximativa depinde foarte mult de dimensionarea utilajelor / accesorii
** Valoarea specificata depinde de modelul ales
Buna ziua as doari sa deschid un laborator de cofetarie,as vrea sa stiu cam cat ma costa utilajele de care am nevoie.
O zi buna.
cat ar costa o masina de prajituri cu tot cu sistemul de ambalare?!As dori sa schimb profilul afacerii actuale si nu stim deocamdata ce sa alegem!multumesc.
Buna!
am citi cu atentie toate informatiile c ele-ati oferit aici. Uitati-va carei tabloul, eu sunt cet a rep moldova vreau sa deschid in chisinau o minibrutarie specializa pe produse de panificatie gen CA LA MAMA ACASA.Ma gindesc la o brutarie cu o capacitate de 100-200 piini pe zi, plus prajituri si alte genuri de produse de panificatie. Ma puteti lamuri foarte amanuntit cum si ce trebuie sa fac? daca linia propusa de dvs poate sa functioneze la parterul unui bloc, adica sa am un apartament?multumesc
Buna ziua.
Numele meu este Narcisa Lupa, si am intentia de a deschide o micuta afacere, adica doresc a face paste proaspete ( spagheti, penne ect ). Ma intereseaza ce aparatura este nevoie si o programare pentru a discuta cu un consilier specializat in domeniu.Va multumes anticipat pentru raspuns.Narcisa
buna ziua as dori sa deschid o mica afacere cu gogosi m-ar interesa un prajitor de gogosi care sa dispuna si de dospitor care ar fi pretul si daca aveti.multumesc
Buna seara!Ma intereseaza o linie de cofetarie si vreau sa stiu in detaliu de ce utilaje am nevoie si cat ma costa.
07283606XX
Buna ziua.
Ma numesc Gabriela, sunt din Iasi si va rog sa imi acordati sprijin informativ in vederea achizitionarii unei linii complete pentru un laborator de cofetarie-patiserie.
M-ar interesa care sunt utilajele necesare (conform normelor in vigoare) , costurile aferente, suprafata spatiului necesar pentru a asigura fluxul corect si nu in ultimul rind, daca exista posibilitatea achizitionarii prin leasing sau rate, cum se procedeaza?
buna ziua ! am o afacere de patiserie cu un numar limitat de produse si as vrea sa diversific gama de produse ! ma intereseaza anumite utilaje si astept sa ma contactati la tel. 07442290XX
va multumesc!
Buna ziua
Ma intereseaza si pe mine o lista de echipamente si preturi necesare unui mini laborator de cofetarie. Nu planuiesc o industrie, ci doar torturi. As vrea sa fac torturi dedicate, personalizate, la comanda, eventual si prajituri.
Multumesc
Buna ziua,
Ma intreseaza ce echipamente sunt necesare pentru deschiderea unei cofetarii si care ar fi costurile totale?
Buna ziua,
Un coleg vă va contacta in vederea realizării unei oferte concrete.
Mulțumesc,
Bogdan – echipa Helco
contact@helco.ro
sales support : 0728/283410
Buna ziua,
Ma intreseaza ce echipamente sunt necesare pentru deschiderea unei cofetarii si care ar fi costurile totale?
Multumesc frumos,
Roxana Marcu
0724**2312 ( ascuns de sistem )
Cererea dumneavoastra a fost inaintata la departamentul de vanzari. Este foarte indicat sa adaugati un numar de telefon la care puteti fi contactată.
Mulțumesc,
Bogdan – echipa Helco
contact@helco.ro
sales support : 0728/283410
buna seara!
m-ar interesa o linie de patiserie si as dori poze si caracteristici pt fiecare produs si pretul.
multumesc
Calenic Georgeta
Buna ziua domnule Stefanescu,
Un coleg a încercat să va contacteze, însa nu ați precizat datele de contact. Vă rog sa ne trimiteți un e-mail la sales@helco.ro pentru a va oferi o cotație concretă.
Mulțumesc,
Cel mai indicat este sa avem o discuție pe baza planurilor dumneavoastră. Exista posibilitatea achiziției atât prin rate cât și prin leasing și este indicata o analiză preliminară a necesitățiilor dumneavoastra. Putem discuta telefonic sau pe mail la sales@helco.ro.
Mulțumesc,
Bogdan – echipa Helco
contact@helco.ro
sales support : 0728/283410
Pentru o covrigarie ce utilaje trebuiesc si ce suma?Detin un apartament la parterul unui bloc si 30000 lei.
Interesant,
Pentru mai multe detalii cum putem proceda ?
O zi buna,
Valeriu