Masina ambalare super rapida

Masina ambalare super rapida

Nici o brutarie moderna nu se poate considera completa fara echipamentul care desavarseste procesul de preparare a painii: masina de ambalat.schita masina ambalare

Va prezentam principalele caracteristici precum si avantajele pe care vi le ofera acest echipament.

In primul rand, masina de ambalat Leonardo se evidentieaza prin capacitatea mare de ambalare, avand o productivitate de aproximativ 70-90 bucati/min. Totodata, ea este usor adaptabila unei mari diversitati de produse, putand fi folosita pentru ambalarea painii dar si a cornurilor, franzelelor, checurilor.

In al doilea rand, gama de produse pe care le poate ambala variaza de la 70 la 360 mm lungime si o inaltime maxima de 100 mm. De asemenea, aceasta dispune de un panou de comanda pentru selectarea tipului de produs si a dimensiunilor, touchscreen, datator-se elimina astfel riscul aparitiei unor erori umane in ceea ce priveste afisarea perioadei de valabilitate a produsului, etichetator automat si sistem de injectie cu alcool sau gaz care creeaza in interiorul ambalajului un climat optim, care prelungeste viata produsului.

produse brutarie ambalateIn al treilea rand, masina de ambalat poate utiliza ca si materiale pentru impachetare atat folia de aluminiu cat si polipropilena, iar banda de alimentare se regleaza automat, in timp ce fiabilitatea ii este garantata de motorul brushless.

Masina de ambalat va usureaza considerabil eforturile intrucat inlocuieste personalul angrenat in aceasta activitate, acesta putand fi folosit in alte procese ale productiei, asigura o uniformitate a produselor ambalate, limitand in acelasi timpul de ambalare.

Beneficiati de aceasta oferta intrucat sunteti inscrisi in baza noastra de date. Promotia se adreseaza doar clientilor inregistrati pe site-ul www.helco.ro .

AVANTAJE :

  • Scade timpul de ambalare
  • Cheltuieli mai mici cu personalul
  • Eliminarea rebuturilor
  • Posibilitatea imbunatatirii timpului de viata a produsului
  • Raport Pret/calitate+facilitati ridicat
  • Etichetator

Masina de ambalat Leonardo