Incepand cu toamna acestui an Helco isi diversifica oferta de produse prin aducerea pe piata romaneasca a unui cuptor pentru gastronomie, « Gastro » . Lansarea oficiala a acestuia va avea loc la targul international IndAgra, ce se va desfasura in Bucuresti in perioada 7-11 noiembrie.

Acest cuptor este ideal pentru restaurante, atat datorita flexibilitatii in utilizare cat si gamei extrem de variate a produselor care se pot obtine folosindu-l. .Gastro este recomandat si de o serie de alte avantaje, printre care : consumul redus,temperatura uniforma in timpul coacerii si productivitatea ridicata.

Gastro este disponibil in mai multe variante atat din punct de vedere al capacitatii cat si in ceea ce priveste tipul de combustibil utilizat. Astfel, se poate opta pentru una din variantele de 6, 10 sau 20 de tavi si pentru alimentare electrica sau cu gaz. Totodata, cuptorul este echipat standard cu un modul electronic digital intuitiv ce permite manevrarea sa cu mare usurinta
HELCO face parte dintr-un grup de firme cu preocupari in domenii diferite de activitate, dintre care amintim: consultanta, service, productie utilaje de panificatie, depozit de materiale, import utilaje panificatie.Societatea HELCO este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea ”la cheie” pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie ,gastronomie si cofeterie.
Mai multe informatii despre functiile cuptorului Gastro puteti gasi aici